Hirdetés

pedagogia.lap.hu / Óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló képes, játékos oldalak

Óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló képes, játékos oldalak

Babás Játékok

Cini-cini muzsika • Bukfenc babatorna • Bukfenc Cini-cini muzsika � Bukfenc babatorna � Bukfenc ovistorna � Bábterápia � Alapozó terápia � Diszlexia prevenció � Játékos iskola felkészítő � Kisiskolai fejlesztő foglalkozás � Drámapszichológia kam

Comenius-EduMedia díjas informatikai készségfejlesztő program kisiskolásoknak

Angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz

Játékos on-line feladatok ovisoknak és kisiskolásoknak

Katica Tanya: kalandpark, játszva tanulás, hagyományőrzés, családi kikapcsolódás. A Katica Tanyán az igazi élmény minden összetevője rendelkezésre áll: többféle szállás, rugalmas ellátás, 60 féle ingyenesen igénybe vehető bel- és kültéri játék, 50 féle program a kézművesség, gazdálkodás, hagyományőrzés és természetismeret témakörökben.

Játékos, kreatív otthoni német nyelvoktatás gyermekeknek

Arcfestés, ugrálóvár, kézművesség

online lányos játékok

Bérbeadás, rendezvényszervezés

LOGI-VÁR logikai építőjáték természetes anyagból

A természet közelsége, a játék élménye, a másként tanulás öröme, elérhető módon és áron.

Tus folyóirat - mesék, versek, animációk, képregények gyerekeknek

Légvár, sumó, boxring, gladiátor, akadálypálya, élőcsocsó, twister, trambulín bérelhető

vers próza írás amatőr költészet mese pedagógia pedagógus szülő gyermek család nagycsalád nagymama anya anyaság édesanya apa édesapa olvasás könyv irodalom szó mondat szöveg tanár egészség kommunikáció író költő fejlesztés olvasóvá nevelés

Meghatározás:

A pedagógiával kapcsolatos linkek gyűjteménye. Megtalálható benne a pedagógia számtalan területe, intézményei és ajánlott oldalai. Jól használható oldal a pedagógus hallgatóknak, szakembereknek és a téma iránt érdeklődőknek.

A pedagógiával kapcsolatos linkek gyűjteménye. Megtalálható benne a pedagógia számtalan területe, intézményei és ajánlott oldalai. Jól használható oldal a pedagógus hallgatóknak, szakembereknek és a téma iránt érdeklődőknek.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló képes, játékos oldalak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés