Hirdetés

pedagogia.lap.hu / Fejlesztő programok

Fejlesztő programok

Ingyenes online tanfolyam: Heti tanulási tippek

fejlesztés a legmodernebb terápiákkal

Üdvözlöm! Az oldalam jórészt, s elsősorban a pedagógiai munkámat mutatja be, képességfejlesztő programok, módszerek, tanácsok révén. Vállalkozóként tevékenykedem Dunavarsány területén, mint gyógypedagógus, képességfejlesztő tanár. Egyéni órák során házhoz megyek, s emellett csoportos órákat szervezek, és tartok, ahol a gyermekek egymást tanítva tanulnak, s tapasztalnak, fejlődnek…

A konferencia célja a szakma megújítása, az innovációk bemutatása, a kreativitásukkal élők – egészségesek, betegek, fogyatékosok – lehetőségeinek a kiszélesítése, a terápiákba való bekapcsolódásuk segítése, új eszközrendszer kutatása.

8-12.-es matematika oktatóvideókon

CoachOK.hu: gyakorló life coach-ok, business és executive coach-ok bemutatkozása, rendezvények, programajánlók.

Részképesség-zavarok szűrése, tarápiája, jobb agyféltekés rajzolás

Az energia értékes - az energia érdekes

Tehetségkiteljesítő foglalkozás magyar nyelven 2-8 éves gyerekeknek

A honlapon óvodások, kisiskolások számára találhatóak különböző fejlesztő játékok, eszközök. Társasjátékok, memória, mátrix, sudoku, bingo, domino, számológyöngy, motivációs kártyák, szólottó.

Minden, amit a gyerekek angol nyelvi fejlesztéséről szülőként, pedagógusként tudni érdemes.

Helen Doron baba és gyermekangol

Játékos angol nyelvtanulás, gyerek angol, baba angol, angol kicsiknek.

A Hintaló Fejlesztő központban gyermekek komplex fejlesztése történik 0-16 éves korig.A különböző mozgásfejlesztő módszerek mellett(konduktív pedagógia,Ayres terápia,Alapozó terápia) központunkban elérhető logopédiai,gyógypedagógiai és pszichológiai fejlesztés is.Szakmai tudásunk,tapasztalatunk és tárgyi lehetőségeink biztosítják a hozzánk forduló gyermekek optimális fejlődését.

A Hipertippek.hu konkrét TIPP-eket ad az ADD vagy ADHD-s gyermekek szüleinek a sajátos neveléshez, mellyel könnyebbé válnak a hétköznapok és a szülő-gyermek kapcsolat is javul tőle. Amennyiben a szülő egyedül nem bírkózik meg a feladattal, lehetőség van személyes tanácsadásra és Hipertipp (szülői) kurzusra is.

Interaktív Flash tananyag.

Különleges gyermekek fejlesztése a legmodernebb terápiákkal.

Interaktív Tábla - Balázs-Diák Kft.

Iskolaelőkészítés otthon (szülőknek)

Rendezvények az Országban gyermekeknek.

Egyszerű és érthető kémia DVD

Kémiából Ötös oktató DVD

Matematika egyszerűen

Interaktív matematika oktatószoftver az újgeneráció diákjainak, több mint 1500 feladattal

Alsó tagozatosok részére készült ingyenesen letölthető gyakorló szoftver weboldala. A Matematikám feladatokat ad a tanulónak, kijavítja, szükség esetén megoldja, illetve számolja, hogy eddig hány feladatot adott és ebből mennyi lett helyesen megoldva. A nehezebb vagy összetettebb feladatoknál segítséget is igénybe lehet venni.

Küzdje le a tanulási zavarokat otthoni mozgásfejlesztéssel

Tanulásban akadályozott, részképességzavarokkal küzdő gyermekek megsegítése.

Készség és képesség fejlesztő babaúszás

A neteducatio.hu olyan magas színvonalú, kimondottan pedagógusok igényeire feljlesztett e-learning képzési szolgáltatásokat nyújt, amik megoldják az időhiányt, költséghatékonyak, növelik az informatikai ismereteket, interaktív módon segítik az elméleti tudás feldolgozását, és megalapozzák a gyakorlati ismeretek elsajátítássát.

Hatékony segítség iskolai sikertelenség, tanulási zavar/nehézség, hiperaktivitás, figyelemzavar esetén. Számítógépes technika segítségével az agy optimális működése segíthető elő. A tréning gyakorisága hetente kétszer 30 perc. A probléma súlyosságától függően a tréning 20-60 alkalmat is magába foglalhat. Az agyhullámok harmonizálása után eredményesebb iskolai teljesítmény várható.

Ingyenes oktatóprogramok gyűjteménye

Alapítványunk oktatással, pedagógiával foglalkozik általános iskolák körében. Fő profil a multikulturális oktatás és a kultúrák széles körű megismertetése a gyerekekkel. Az alapítvány ezen kívül foglalkozik pedagógusképzéssel is. Az Alapítványnak van egy módszertani tankönyve is, amelyet igyekszik eljuttatni Magyarország összes általános iskolájába. Alapítványunk ezen kívül táborokat is szervez

Angol nyelvű foglalkozások óvodás korúak számára

kutatás-fejlesztés témakörben kiírt pályázatok

Pillangó mozgásfejlesztő gyermektorna

Tíz éve dolgozom óvodai fejlesztő pedagógusként a XVIII. kerületi Nevelési Tanácsadóban. Munkatársaimmal együtt kidolgozott szűrővizsgálatot alkalmazunk. Ezen kívül Frostig, Inizán, GMP teszttel dolgozom. A fejlesztében a GMP módszert, Delacató mozgáster

Fejlessze gyermeke matematika tudását DVD-nk segítségével!

Két év fejlesztés után néhány hónapja indítottunk el egy szupertanító online szókincsfejlesztő eszközt. A már működő számos online szótanító tanulókártya eszköz mellett, amit mi kínálunk, az egy átfogó, szakszerűen kiválogatott 5000 szót tartalmazó szógyűjtemény 10 népszerű nyelven, költségmentesen. A megjegyzés optimális üteme érdekében minden szó hanggal, képekkel és progresszív ismétlési időköz

Napjainkban egyre több Gyermekek küzd tanulási problémákkal. Sajnos a kevés óraszám melett különórákra is szükségük van, hogy az előírt anyagmennyiséget meg tudják tanulni és jó eredményeket szerezzenek. Azonban a különtanárok igen sokba kerülnek és nem teheti meg minden szülő, hogy Gyermekének biztosítsa ezt a lehetőséget. Ezen az oldalon minden olyan információt és segítséget megtalál, mely ahho

Forrás Tanulási Technológia Központ Miskolc

Egy olyan budapesti terápiás központot mutatunk be, amely a Reuven Feuerstein izraeli professzor által teremtett kognitív iskola elméleti és gyakorlati módszertana alapján az intelligencia és a kognitív struktúrák megváltoztathatóságába vetett mély meggyőződése alapján végzi tehetség- és kognitív fejlesztő munkáját. "Ne fogadj el úgy, ahogy vagyok! Taníts, változtass meg engem!" (R.F.)

ÜGYESÍTŐ-OKOSÍTÓ MOZGÁS

szabadidős programok a kisgyermekek, a babák és a mamák örömére! A Varázskert Baba-Mama-Házban arra törekszünk, hogy mind a kisgyermek, mind a szülő kikapcsolódjon.

Meghatározás:

A pedagógiával kapcsolatos linkek gyűjteménye. Megtalálható benne a pedagógia számtalan területe, intézményei és ajánlott oldalai. Jól használható oldal a pedagógus hallgatóknak, szakembereknek és a téma iránt érdeklődőknek.

A pedagógiával kapcsolatos linkek gyűjteménye. Megtalálható benne a pedagógia számtalan területe, intézményei és ajánlott oldalai. Jól használható oldal a pedagógus hallgatóknak, szakembereknek és a téma iránt érdeklődőknek.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fejlesztő programok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés